Wknd through my phone

Hey babes! En jaksa selittää nyt samaa "olin salilla ja biitsillä ja oli ihana viikonloppu", joten annan tällä kertaa vaan kuvien puhua puolestaan :) Kuvat tänään iphone-laatua, koska en jostain kumman syystä raahaa järkkäriä salilla tai kuumalla biitsillä mukanani (hmm... vitsi mitä selfieitä sit kyllä sais...;))

1. Rakkauden julistus Australialle 2. Mun all-time feivöritti vanilla latte tällä kertaa iced-versiona! 3. Niiiin hyvää<3 4. The Wharf, Mooloolaba

1. No toi snapchat-tekstihän jo kertoo kaiken, hah 2. Viikonlopun cheat meal iltalenkin jälkeen! Suomesta tuotuja hapankorppuja peanut butterin kanssa – niiiiiiiiiin namia!! 3. Lähiruokaa Australian malliin; passionhedelmä ja persimmon. Nää meni siis rahkan sekaan omnom 4. Jaksoin olla myös ahkera ja lukea jopa viikonloppuna

1. Aamucardio ei tuntunutkaan niin kivalta ajatukselta aikaisena viikonloppuaamuna, mutta voin kertoa että fiilikset ton jälkeen oli kyllä ihan päinvastaset! 2. Toin mun lempisheikkerin Suomesta asti tänne haha! 3. Woopwoop, maveja tän bad boyn kanssa (kuvan 85kg kanssa pitkiä sarjoja, yay!) 4. Hmm, if you say so?

1. Oon nyt ihan rakastunut salaatteihin tällä hetkellä! Tässä ihana tonnikalasalaatti, jonka väsäsin lounaaksi 2. Välipalaa salin jälkeen; rahkaa, mustikoita ja chia-siemeniä ja mustaa kahvia, jota nykyään juon :D 3. Morning tea: 2 eguu, pähkinöitä ja vihreetä teetä 4. Toinen viikonlopun salaattikuvien annista ja toisessa kulhossa prodet kanan ja valkuaisten muodossa.

 1. Sunnuntaina mentiin biitsille parin muun au pairin kanssa, mutta siellä oli niin kovat aallot ettei uimaan saanut mennä! Ei haitannut, koska auringonotto kelpas ;) 2. Beaut Sunshine Coast 3. Armswag 4. Meal prepping ennen rantapäivää! Pitäähän sitä olla kunnon eväät mukana ettei sorru ostamaan mitään tyhmää nälän yllättäessä!

Tän kuvasarjan ideana oli yrittää selkeyttää sitä miten valtavat noi aallot oikeesti oli! Nää on siis kaikki kuvaa samasta kohdasta ja samasta aallosta. Vika kuva on sen jälkeen kun toi aalto oli hajonnut jo. Ja siis seisoin tukevasti hiekan päällä ennen aallon saapumista :D !

Kateltiin myös leffoja Josephin kanssa ja juteltiin vaan kaikesta aamuyöhön saakka, syötiin herkku korealaisia safkoja ja chillailin kavereiden kanssa. Siis kaikin puolin oikein rentouttava viikonloppu – tosin yökukkumisten ja aamutreenien takia univelkaa jäi jonkun verran... Hugs xx

Kommentit

  1. :)
    Halusin kommentoida enkä tienny mitä nii päädyin vaan hymiöön. Pus.
    -Lilli

    VastaaPoista

Lähetä kommentti