Kysy (melkein) mitä vaan

Eka yö uudessa kämpässä takana and I love it! Miinuspuoli on nyt se, että meillä ei oo täällä vielä nettiä, ja todennäköisesti menee viikko-kaks ennen kun sellanen saadaan. Päivittelen siis tänne seuraavan kerran kunhan saan wifi-yhteyden tän puhelimen 3G:n sijaan :)

Sillä aikaa saatte kysellä multa kaikkea, ja vastailen sitten nettiyhteyden tullessa! Eli mitä vaan maan ja taivaan väliltä (tosin ei mitään sopimattomuuksia), joka askaruttaa -antaa palaa !

Meiksi menee nyt purkamaan vähän lisää kamaa bokseista ennen kun mennään Josephin kanssa pakkaamaan koko vanhaan taloon vielä jäänyt irtaimisto tänne mukaan. Byee<3

Kommentit

  1. Nyt kun olet jo 19 niin oletko menossa treffeille vanhemman herrasmiehen kanssa Kämpiin?

    t. Upseeri ja herrasmies :D

    VastaaPoista
  2. ei miulla varsinaisesti oo mittää kysyttävvää mutta aattelin vaa mainita että oot tosi nätti! :) piä kivvaa siellä ausseissa!!

    VastaaPoista
  3. Kun itse olin ulkomailla vaihdossa, kiloja tuli lisää vaikka yritin kuinka pitää normaaleja rutiineja. Miten aussiruoka eroaa suomalaisesta? Pitääkö katsoa mitä syö? Miten olet löytänyt kaveripiirisi siellä? Miten aussit eroavat ihmisinä suomalaisista, plussat/miinukset?

    VastaaPoista
  4. Mikä on siisteintä mitä oot kokenut siellä? Mitä haluut vielä kokea siellä? Pelottiko lähteä? Ootko törmännyt paljon eläimiin ja ötököihin? Mitä kaipaat eniten suomesta? Entä mitä tulet ikävöimään eniten sieltä?

    VastaaPoista
  5. Mitkä on parhaat Australialaiset kaupat ja merkit? Ootko shippaillu paljon siellä ja onks se kallista siellä? Millasia ne pojat on joitsa huolehdit? Onks olllu kivaa?

    VastaaPoista
  6. Kun mun vaihdossa olleet kaverit on tullu suomeen takas ne on ollu ihan erilaisia. Ootko omasta mielestäs muuttunut jotenkin ulkomailla ollessasi? a onko kielitaito parantunut jotenkin todella merkittävästi?

    VastaaPoista
  7. Kuva uudesta ja vanhasta talosta ja sama huoneista :)

    VastaaPoista
  8. Ekaksi pakko sanoa että oot tosi ilosen olonen ihminen ja oon happy että löysin tämän blogin :) Suunnittelen itsekin (ehkä!) välivuotta Ausseihin, kun yliopisto ei nyt oikein tunnu ihan omalta jutulta. Olisiko sulla jotain vinkkejä au pair -perheen etsimiseen tai hakemuksen tekoon? Ja mitä matkasuunnitelmia sulla on Ausseissa aupaireilun jälkeen? :)

    VastaaPoista
  9. Mitä kaipaat eniten suomesta? Voisitko kuvitella joskus muuttavasi sinne? Onko sulla siellä paljon suomalaisia kavereita?

    VastaaPoista
  10. Ja kuinka usein skypetät suomeen?

    VastaaPoista
  11. ilmota sit heti ku saat wifin nii voidaa skypettää! <3
    T.Mieheke

    VastaaPoista
  12. Miksi ja milloin päätit pitää välivuoden? Millä yhtiöllä lensit sinne? Mikä on sun lemppari eläin niistä paikallisista? Onko ollu vaikeuksia ymmärtää aussiaksenttia ja jotain outoja sanoja? Ja onks jotain semmosii koalien vaarallisii sukulaisii oikeesti olemassa? Ja oot tosi nätti!!!

    VastaaPoista
  13. no ekaks haluun sanoo et sun blogi on ihana!<3 ja sitten asiaan: oliks vaikeeta sopeutua sinne aluks? miten sä päätit et haluut just ton perheen luo? ja hahahah onks noi sun omat ripset?

    VastaaPoista
  14. Ei mulla oikeen muuta kun että voisitko päivittää vähän useammin?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti