Mooloolaba ja Brisbane CBD

Hi there!

Jälleen kerran ah-jo-niin-kliseisen-ihana viikonloppu takana! Ja tänään tulee taas enemmän kuvia kun tekstiä, koska väsymys.



Lauantaina mua tultiin hakemaan kotoa autolla ja lähettiin Mooloolaban biitsille viettämään rentoa päivää :) Melkein perillä ollessamme alkoi satamaan aivan kaatamalla, mutta kun noin 5min päästä parkkeerattiin autoa, paistoi aurinko jo taivaan täydeltä. Mun lisäks tällä reissulla mukana oli siis britti-K, hollanti-I ja britti-S, jota en ollut koskaan ennen nähnyt. Ihania tyttöjä kaikki, ja vaikka muut onkin mua vanhempia niin tullaan kyllä aina tosi hyvin juttuun!

<3

My perfect spot ja lempiväri taas vaikee arvata haha



Sunshine Coast on melkeen jopa kivempi kun Gold Coast, koska rannoilla on vähemmän porukkaa ja esim. ruuat ja juomat skidisti halvempia. Ja biitsit on kyllä vaan niin henkeäsalpaavan upeita! Lauantaina oli tosi kovat aallot, ja pariin kertaan life guardit kuuluttelikin, että nyt ei saa mennä syvälle ja muistattehan uida vain lippujen välissä.



Neljän maissa lähdettiin ajelemaan takaisin kohti Brissyä, koska K:lla oli vähän kipeä olo. Ihan hyvä että lähdettiin, sillä huomasin autossa, että olin onnistunut polttamaan itseni... No, eilisen puna on tän päivän bruna ;)

Nojoo, kyllähän toi etureisi jo tässä skidisti punottaa

Saavuin kotiin ja sain kuulla, että on Josephin synttärit! Siksi Josephin vanhemmat ja sisko perheineen tulivat meille syömään (fancy dinner from KFC... -.-). Kukaan ei tuonut mitään lahjoja tai muutenkaan osoittanut erityistä huomiota merkkipäivälle, joten en ollut enää niin nolostunut siitä, etten ollut kuullut keneltäkään etukäteen synttäreistä.

Ihan paras menopeli ! Noi on siis poliiseja jotka operoi rannalla ja ajelee tommosilla :Ddd Ei noita vaan Hietsussa tai Pilvijärvellä näy haha

Sunnuntaina mun oli tarkotus treffata Suomi-A Brisbanen keskustassa lounaan, kahvittelun, pienen shoppailun ja Sydney-reissun suunnittelun merkeissä. Mutkia oli kuitenkin matkassa, joten loppujen lopuksi päädyin yksin syömään sushit ja Starbucksittelemaan, ja sen jälkeen sitten niihin kauppoihin (äiti älä suutu liikaa!)... Mulla oli aivan mahtava päivä, vaikka toki harmittaa ettei A ollut seurana.

Brisbane City Hall


Perus "täs mä yksin kahvilla ni lähetämpäs snapchatin"

En edes tiennyt, että täällä Aussilassa – ja vielä Brissyssä – on Topshop! Oijeee, ja tein kyllä aika kivoja löytöjä muualtakin<3

Addun juoksutrikoot ja treenipaita, Reebokin iihanat urheilurintsikat, Topshopin täydellisesti istuvat farkut, Paper and Sciccorsin "nahkahame", Temptin plehat ja SB:n Brisbane-muki

Plus nää Temptin kengät alesta, joille tuli hintaa vaan $15! Ja sitäpaitsi äiti, nää mun oli pakko ostaa koska mun kengät hiersi! ;)

Kotiin tullessani laitoin viestiä ja kysyin Seenalta kiinnostaisiko skypetys. Vähän ajan kuluttua unenpöpperöinen hubby sieltä soittelikin, ja kuulumisten vaihdon jälkeen alettiin suunnittelemaan (koska noin saa nyt sanoa ;D) toukokuun matkailuamme Seenan tullessa tänne. Tällä hetkellä suunnitelma näyttää jokseenkin tältä:
12.-16.5. Brisbane
16.-19.5. Gold Coast
19.-22.5. Byron Bay
22.-23.5. Gold Coast
23.-26.5. Auckland, Uusi-Seelanti !
27.5. Moreton Island
27.-29.5 Still a mystery, ehkä Sunny Coast tai sitten vaan Brisbane :)


Hurjaa miten nopeasti aika täällä menee! Muutama kuukausi ja mullakin on jo kotiinpaluun aika!! No, ei pidä tommosia kelailla, muutenhan sitä vielä masentuu :D Mä melkein tänään jo sain hoidettua mun koko "Monday to do"-listan asiat, mutta jätin huomiselle vielä kuitenkin aika ison osan koska tänään laiskotutti... Huomenna uus aktiivisen päivän yritys ;)




Photo booth selfies with my shopping bags :Ddd
 Ihanaa viikonalkua kaikille! xx

Kommentit