Erilainen viikonloppu

Moroo,
Ihan tyhmää että viikonloput kestävät vaan kaksi päivää (plus perjantai, jolloin yleensä on jo viikonloppufiiliksissä). Huomenna on jälleen siis tiedossa kiireinen maanantai. Buu. Mulla ainakin sunnuntaisin jo iskee se fiilis, että huomenna joutuu jo töihin ja niin monta asiaakin hoidettavana. Olenkin luvannut itselleni alkavani nauttia myös sunnuntai-illoista, sillä viikonloppuahan se vielä on. Tänään aion vaan relata ja päästän itseni maanantai-modeen vasta huomenna!

Perjantaina aamupäivä sujui ihan normaalin arkipäivän tavoin salilla ja pääsykokeisiin lukiessa. Kolmelta menin normaalisti hakemaan poikia koulusta, mutta emme tulleet kotiin vaan suuntasimme Mount Coot-thalle! Parkkeerasimme auton Brisbanen korkeimman kohdan juurelle ja kävelimme kaikkein pisintä reittiä koko matkan huipulle. Olisin ollut valmis antamaan pojille armoa ja kääntymään takaisin ennen look-outia, mutta koska pojat halusivat jatkaa huipulle saakka olin enemmän kuin iloinen vaeltaessamme metsäpolkua ylös :)

My cuties<3

Vartin käppäilyn jälkeen ei ollut enää ihan noin paljon energiaa!

Siellä me reippailtiin

Olin varannut mukaani afternoon teaksi hedelmiä ja huipulla pojat saivat muutaman karkinkin palkinnoksi! Lenkkiin kului aikaa yli 2h eikä kumpikaan pojista valittanut kertaakaan – niin kivaa meillä oli (ja jos tää olis facebook niin lisäisin tähän perään että feeling super) !

Another pic of Brisbane CBD and the surroundings

Hikiset päät :)

Kotona ruokailun jälkeen rentouduin vain – olen skypettänyt tällä viikolla joka päivä, paitsi perjantaina jonkun kanssa Suomeen! Rentoutuminen jatkui vielä Wolf of Wall Streetin merkeissä, kun pidimme pitkästä aikaa Josephin kanssa jo perinteeksi muodostuneen leffaillan. Ja juotiin myös lasilliset ehkä maailman parasta punaviiniä! Viinilasillinen ja kolmetuntinen leffa toimivat erittäin hyvänä unilääkkeenä, ja kun elokuva loppui olin valmista kauraa untenmaille!

Aamulla heräilin ilman herätyskelloa yhdeksän maissa, tein kevyen treenin ja sitten laittauduin kaikessa rauhassa. Mulla oli eilen duunikeikka tarjoilijana (lue: shampanja-pullojen avaajana ja juomien kaatajana) mun kaverin host-äidin synttäreillä. Ei ollu muuten mitkään ihan normaalit synttäribileet... Vieraina oli paljon lapsiperheitä, joten lapsia viihdyttääkseen pihalle oli vuokrattu pomppulinna. Pomppulinnan viereen pystytettiin aitaus, johon tuotiin kolme minipossua, 8 lammasta, vuohia ja kanoja. Aitauksen vieressä oli vielä oikea poni. Pihalla oli myös slushee-koneet, joista lapset saivat jäähilejuomaa, ja aikuiset blandista vodkan sekaan :D Lisäksi juhlissa oli viisi työntekijää valtavan siirrettävän pizza-uunin kanssa, josta tuotiin koko ajan uunituoretta pizzaa vieraille. Jälkiruuaksi oli ausseille tyypillisiä "jälkkäripizzoja", eli pizzapohjan päällä oli esimerkiksi suklaata, marjoja ja vaahtokarkkeja tai banaania, hunajaa ja peanut butteria. Eikä siinä vielä kaikki! Tottakai loppuvaiheessa pihalle pystytettiin myös valtava suklaaputous, johon sai dipata mansikoita, banaania ja vaahtokarkkeja.

Virkeen olonen tyttö lähössä duuniin :Dd (instagram: martsaa)

Meitä "tarjoilijoita" oli siis kaksi lisäkseni. Muut tytöt olivat Ruotsista ja Tanskasta, eli paikalla oli kunnon skandinaaviedustus. Illan isäntä ilmoitti meille heti alkuun, että saamme juoda niin paljon kuin haluamme joka välissä, sillä olimme kaikki julkisilla liikenteessä. Ainoa sääntö oli, että emme saa sammua, sillä apuamme tarvitaan :D Ja oivoi sitä juomapuolta... Tarjolla oli Bollingerin La Grande Année -shampanjaa litratolkulla (keskihinta $193/pullo), maailman kalleimpia viskejä ja konjakkeja, erittäin hienoja ja hintavia viinejä, eivätkä vodkat tms. olleet myöskään halvinta mahdollista (päinvastoin). Toki juhlavieraat saivat valita myös neljästä eri bissevaihtoehdosta jnejne. Valinnanvaraa siis todella löytyi!



Päivä kului tosi nopeasti (Bollingeria siemaillessa), eikä tuntunut ollenkaan että olisi ollut töissä! Työvuoromme päätyttyä isäntä pyysi meitä vielä jäämään drinkeille ja maksoi aivan yläkanttiin huomioiden ettemme tehneet paljoakaan. Sain molemmista työkavereistani uuden kaverin, ja teemme varmaan ensi viikonloppuna jotain yhdessä, ja suunnitelmissa olisi myös matkata yhdessä Fraser Islandille myöhemmin tässä kuussa :)

Tänään mun jokainen lihas on ihan muussina kaikesta urheilemisesta, eilisestä 6km kävelystä lättäpohjaisilla kengillä sekä kaikesta siitä seisoskelusta, joten vaikka mun niin kauhean virallinen saliohjelmani vaatiikin tälle päivälle treeniä, joudun jättämään sen väliin. Ens viikolla siis yksi ekstratreeni muutenkin tiukkaan ohjelmaan tiedossa, yepaaa ;) Ja sen jälkeen vaihtuukin taas täysin uudet treenit kuvioihin, koska näillä menty nyt 2kk. Oon sekä innoissani että kauhuissani, koska mun päässä on aika ilkeitä suunnitelmia mun kropan varalle, hah!

Anyways, tänään siis tiedossa armotonta lepoa ja ehkä jonkun leffan tai sarjojen kattelua aivot narikkaan meiningillä. Sääkin on tänään vähän pilvinen, ja sateen mahdollisuus suuri, joten ei tarvitse potea huonoa omatuntoa sisällä oleilusta! Aina välillä tarvii vaan tämmösiä päiviä. Nyt avaan kuitenkin taas pääsykoekirjat! Rentouttavaa tämän viikonlopun viimeistä päivää mussut<3

Kommentit

  1. Heippa! Eksyin blogiisi sattumalta ja aivan mahtava on! Olisin itse erittäin kiinnostunut menemään ausseihin au-pairiksi nimenomaan. Oliko perheen etsiminen hankalaa ja kestikö siinä kauan? Miten olet siellä viihtynyt ja kauanko aiot vielä viipyä siellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Emilia, täältä löydät lisää infoa mun perheen etsimisoperaatiosta :) mun kohdalla perheen löytyminen tapahtui viikossa ja siitä jo alle 3 vkon päästä olin koneessa matkalla tänne! Toisaalta mulla on täällä aupparikaveri, joka löysi perheensä jo 6kk aikaisemmin, joten kaikki on mahdollista haha.

      Oon viihtynyt ihan supersuper hyvin!! Ehkä vähän liiankin hyvin, sillä en haluais yhtään tulla Suomeen enää ;) No ei vaan, palailen sinne siis kesäkuun alussa hoitamaan pääsykokeet pois alta :) Kiitos kivasta kommentista ja tsemppiä perheen etsimiseen! xx

      Poista

Lähetä kommentti