The amazing Sydney (part 1)

Heii! Pieni väsymys painaa päälle upean Sydneyn reissun jäljiltä. Ehdottomasti yks mageimmista, kiehtovimmista, ihanimmista, upeimmista ja parhaista kaupungeista joissa oon koskaan ollut! Kävin kamerassa olleet yli 500 kuvaa jo läpi ja päätin että jaan ton hervottoman kuvasaldon kahteen eri postaukseen jos teille vaan sopii (vitsivitsi, minähän tätä kirjotan ja teen just niinku tykkään) ;)

Okei, eli nyt ensimmäisessä osassa saatte kaikki julkaisemisen arvoiset kuvat perjantailta ja lauantaipäivältä. Seuraavaan ynnään sitten lauantai-illan ja -yön sekä sunnuntain kuvat. Nauttikaa!


Heyy! I feel a bit tired after an epic trip to Sydney. Definitely one of the best and most fascinating cities I've ever been to! I just went through the photos on my camera and since there're over 500 pics I decided to write two different posts about Sydney if that's alright? :)

So, you'll get to see all the worth-publishing photos from Friday and Saturday. The sequel post will be about Saturday night and Sunday. Enjoy!

We thought this looked like New Zealand haha!

This was the outfit I thought I'd be wearing on the beach in Syd...

...Aaand this is what I was actually wearing due to stormy, cold weather

My kinda water bottle! ;)

Queen Victoria building and the statue


On the streets of Sydney


Dress: Cotton On, Scarf: Uniqlo, Bag: Guess, Shoes: Kmart Bracelets: Supré

Luckily, the weather changed completely when it was time for some sailing!



Happy girls on a boat
These little boats were so funny to us! I still don't get how they did that







First glimpse of the Opera House



It was easy to be smiling. I mean, the sun was shining and look at the view! And well, we did get some champagne too...;)

The city of Sydney is soooo beautiful, hey?




Pirates

 
The famous cliff from where people jump on the water

One of the pretty beaches surrounding Sydney

Still can't decide which one of these (just by the sea) is going to be my future home

A mechanic came to fix our boat so unfortunately we had to anchor in such an ugly place ;)




Some more options where to move later on...



Just going home by a seaplane... Because I can?

The most expensive house in Sydney ($60 000 000)

Kommentit

  1. Moi! Mulla ois kans tarkotuksena lähteä syksyllä aupairiksi australiaan tai jenkkeihin ja mietityttää kannattaako mennä järjestön kautta vai ei?! Jos lähden omin päin niin onko ainoat maksut lentoliput ja viisumi yms ja pysykö sun ja host perheen sopimukset sellasina kun olitte etukäteen sopinutkin esim palkat ja työtunnit, kun saavuit sitten sinne? :) mietin kanssa että sopeuduitko nopeasti ja miten tutustuit muihin aupaireihin siellä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en todellakaan voi suositella noita järjestöjä kaikkien sotkujen jälkeen jotka jouduin käymään viime keväänä/kesänä läpi! Jos haluut sinne jenkkeihin, niin sillon on toki mentävä järjestön kautta kun au pairina olo muutoin on laitonta.

      Joo mä makselin lennot ja viisumit ennen tänne tuloa, ja täällä maksan omat shoppailut ja kaiken mitä teen ilman perhettä vapaa-ajalla. Nää on kuitenkin aika perhe kohtasia, koska mulla on myös frendejä jotka tekee aika vähän tunteja viikkoon ja saa palkaksi pelkästään ilmasen asumisen, mut ostaa sit omat ruokansa ja ihan kaiken muun ite. Mulla on joo kaikki ollut ihan niinkun luvattiin eikä oo ollut ongelmia työtuntien tai palkkojen kanssa :)

      Sopeutuu tosi nopeesti ja parhaiten kavereita on löytänyt Facebook-ryhmien kautta ja rohkeesti vaan juttelemalla esim. jossain au pairien grillibileissä tms ja sit kavereiden kavereihin tutustumalla :)) Ausseissa kaikki on niin rentoja ja mukavia et ei oo kyllä ollut missään vaiheessa ongelmia löytää samanhenkisiä frendejä!!

      Poista
    2. Okei kiitti tosi paljon! Sul on ihana blogi, yks lemppareista :)

      Poista

Lähetä kommentti