Whale watching !

Hey y'all!

Viime keskiviikkona koin jotain ihan mieletöntä! Lähdettiin aikaisin aamulla yhden saksalaisen au pairin kanssa kohti Mooloolabaa (seriously, nää paikkojen nimet :D), josta napattiin vene, joka vei meidät merelle tsekkailemaan ryhävalaita! Niin, ja nähtiinhän me myös valtava parvi delfiinejä matkustamassa aallonharjalla.

The Wharf - Mooloolaba
The Wharf, toi ihana käytävä jatkui siis vaikka kuinka pitkälle, ja oli täynnä vesijetti-vuokraamoja, kauppoja, kahviloita, ravintoloita ym.
Vene, jolla liikuttiin koko päivä
Maisemat kun oltiin vielä kiinni laiturissa! Tarkkasilmäisimmät saattaa erottaa 'paddle boarders'. Noi siis seisoo surffilaudoilla ja meloo päästäkseen eteenpäin.

Ja sitten niihin valaisiin. En jotenkin ikinä oo tajunnut miten valtavia valaat ihan oikeasti on! Kyllä pisti vähän hiljaiseksi jo ensimmäisen näkemämme valaan tullessa melkein kiinni meidän pikku paattiin... Onneksi laivan henkilökunta oli todella asiansa osaavia ja säästyttiin vaaratilanteilta.

Yllätyin myös siitä miten leikkisiä valaat on; ne hyppeli ja roiskutteli vettä ihan jatkuvasti!

How to spot a humpback whale! Ne ihan oikeesti suihkuttaa tota vettä selästään!

Ryhävalailla on siis vähän samanlainen selkäevä kun delfiineillä tai hailla

Ehkä ihan hyvä idea ottaa vähän brunaa välillä tolle masupuolellekin

Etenkin tää yksilö tuli siis tosiaan erittäin lähelle

Free Willy! Ja oikealla puolella näkyy ton hyppäävän valaan vauva<3

Toi paikka, josta risteily lähti on melkoisen varakasta aluetta, ja kämpätkin oli sitä luokkaa. Kaikilla oli pihassa omat jahdit, vesijetit, uima-altaat ja useimmilta löyty myös tenniskenttä. Mulla on siis selvät suunnitelmat mennä rikkaisiin naimisiin ja sitä kautta päästä noihin piireihin!

Muutan sit varmaan tonne asumaan! Saa tulla kyläilemään, tilaa näyttäis ainakin olevan kaikille halukkaille

Kelpais...
Happy girl after a wonderful day

Kommentit