Stereosonic hype

Woopwoop!
Stereosonic-festarit tulee tänne Brissyyn 7. ja 8. joulukuuta, ja vaikka liput oli aikamoisen kalliit en vaan voinut jättää ostamatta! Tänne tulee siis mm. David Guetta, Alesso, Calvin Harris, Ingrosso, Axwell, Empire of the Sun, Armin van Buuren, Afrojack, Nero, Nicky Romero ja Zedd!! Ja joo, isoimmat nimet oon nähny Suomessa esiintymässä jo aiemmin, mutta ei silti harmita yhtään mennä tsekkaamaan noita uusiks vähän Helsingin festareita isompaan eventtiin ;)


Koko esiintyjälista täällä .

Kommentit

  1. Ooo vähä mäki haluun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ostamaan liput pian jos oot Australian suunnalla ja oikeesti haluut tonne! Sydney on myyty loppuun, kaikkiin muihin kaupunkeihin taitaa vielä toistaseks olla lippuja:)

      Poista
  2. mistä sä löysit perheen? ja ootko käyny lukion ja millasia arvosanoja sait enkusta? tuottaako kieli koskaan sulle jotai ongelmia siellä? :) voisitko kertoo tosta sun au pairiksi hakeutumisprojektista enemmän? :) oon ite suunnitellu ausseihin lähtemistä ensi kesänä/syksynä ja ois kiva kuulla kaikenlaista!! ihan vaikka australialaisesta kulttuurista ja niiden eroista suomeen nähden :) hahahh tulipas kommentti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perheen löysin ihan vaan netistä (www.aupair-world.net). Joo, lukiosta valmistuin viime keväänä ja enkun numerot oli 8-10. Tein osan kursseista itsenäisesti. Kirjotukset ei enkun osalta menny ihan niin hyvin kun toivoin... Ihan rehellisesti voin sanoa, että kielen kanssa ei oo vielä tullut mitään ongelmia vastaan! Välillä toki joutuu kysymään "mitä?" monta kertaa jonkun kanssa jutellessa, mutta samaa teen suomen kielellä keskusteltaessa :D Oon itseasiassa parhaillaan kirjottelemassa noista eroista postausta, ja voisin myöhemmin omistaa tolle au pairiksi päätymiselle oman postauksensa!:) Pysy siis kuulolla;) haha ja (ihanan) pitkään kommenttiin pitkä vastaus, right?

      Poista

Lähetä kommentti