BUUU

Meitsi on kuumeessa ja olo ihan kamala :(

Menin eilen jo nukkumaan yheksän jälkeen, ja heräsin tänään vähän jälkeen kymmenen. Noiden melkeen 13h yöunien jälkeen oon vaan torkkunu tai kattonu tv-sarjoja koko upeen, aurinkoisen (+28C) päivän, ja yrittänyt parannella iltaa varten. Noh, tosiaan äsken tsekkasin kuumeen ja lämpöä on. Tänään mun oli tarkotus mennä kotibileisiin, joissa ois ollu halloween-teema ja pukeutumispakko. Noi bileet on jenkkitytön järjestämät, joten kuvittelin koko ajan sen meiningin semmoseen Mean girls -teemaan haha! Harmittaa, et joutuu jättää noi nyt välistä... Käytin kauheesti aikaa ja vaivaa ton puvun metsästämiseenki, et senki puolesta ärsyttää.

No mutta, tästä olosta ei oo suunta ku ylöspäin! Aspiriinia nassuun ja vietän tän illan Keeping up with the Kardashians -jaksojen parissa. Kim, Kourtney ja Khloe saa bailaa munki puolesta :D Ens viikonloppuna toivottavasti jotain jännempää kirjoteltavaa taas.

Kipeyskuolema tän kanssa! (kuva)
xx

PS. Suomessa kipeenä katon yleensä muumeja, tai jotain vastaavaa. En tiiä meenkö täällä huonompaan vai parempaan suuntaan ohjelmavalintojeni kanssa...

Kommentit