Phuketin loma perheen kanssa

Sawasdee!
Oltiin perheen kanssa Thaimaan lomalla, josta palasin Hongkongiin jo kahdeksan päivää sitten. Nyt kouluhommia vältellessä muistin yhtäkkiä, että en ookkaan vielä kirjoittanut siitä reissusta blogiin.



Kauheesti kirjoiteltavaa ei oikeastaan ole, koska loma meni aika rennoissa tunnelmissa eikä tehty juuri mitään. Päivät menivät rannalla tai altaalla makoillen. Illat oli pyhitetty syömiselle ja rentoutumiselle, johon kuului useana iltana myös jalkahieronta.

Oon ollut Thaikuissa yli 20 kertaa, enkä silti kyllästy tohon maahan. Rakastan thaimaalaista ruokaa. Hedelmät saa kypsyä Thaikuissa luonnollisesti auringon alla, jolloin niistä tulee tosi paljon makeampia. Banaanitkin on siellä ihan eri makuisia kun Suomessa tai täällä Hongkongissa. Mangot ja mangosteenit on mun kaikkien aikojen suosikkihedelmät ja mango sticky ricellä lemppari jälkiruoka.

Lemppari




Säät suosi meitä jälleen ja joka päivä oli reilusti yli 30 astetta. Väriä siis tarttui pintaan. Osalle punaista, osalle ruskeampaa. Kaikki tais kyllä jossain vaiheessa punoittaa jostain, vaikka huolellisesti rasvailtiinkin.



No mutta, sit loppuun vielä kuvaoksennus, koska kerrottava loppu ja unet kutsuu jo, mutta haluan laittaa vielä pari kuvaa, jotta voin sitten itse joskus myöhemmin katsoa, notta olipa kivan näköistä.



Koko perhe siellä somasti nauttimassa aurinkopäivästä varjossa, koska tosiaan myös sitä punaista väriä oli tarttunut nahkaan.

Gekkoja näkee Thaimaassa joka puolella.

Näitä pikkutemppeleitä on kans joka kadun kulmassa. Yleensä niiden edessä on ruokaa ja suitsukkeita lahjana hengille.

Rantaviivaa pitkin kulki kilometrien mittainen moporivistö.


Manna ja Mette lähdössä biitsiltä.

Kommentit