Elossa ollaan vaikka tuntuukin taivaalta

Helou ja sori etten oo melkeen kuukauteen päivitellyt tänne mitään! Oon ollut muka kiireinen, mutta äiti kyllä kumos ton tekosyyn toteamalla, että mullahan on joka päivä 6h vapaata plus illat ja viikonloput...

Tänne kuuluu taas aika hyvää, paitsi jostain kumman syystä oon ollut koko tän alkaneen viikon ihan älyttömän väsynyt koko ajan. Oon nukkunut päikkäreitä, vetänyt treenit vähän kevyemmin ja yrittänyt mahollisimman paljon vaan chillailla, mutta tuntuu ettei mikään oikein tepsi tähän uupumukseen. Noh, eiköhän tää tästä. Viimeistään sit varmasti helpottaa kun pääsen kesälomalle Suomen kylmyyteen :D Jos kaikki menee hyvin oon siis jo 19.12. Suomessa !

Viime viikonloppuna olin siis festareilla, joissa esiintyi aikamoinen paketti huippuartisteja! Olin siis liikenteessä mun suomalaisen kaverin A:n kanssa :) Annan nyt kuvien puhua puolestaan.

STEREOSONIC DAY 1:

Flowers in my hair - Stereosonic I'm ready for you !
Hups, kävi pikku moga ennen ku päästiin edes festarialueelle sisään! Onneks selvittiin vaan varotuksella ja sit jo vähän hymyilyttikin. Ja mun kukat hiuksissa näköjään jo vaihtunu?

Ja ekana siis suunnattiin ostamaan pari viilentävää!

Päivä 1, ja tämä väkimäärä klo 15 maissa (huom. kuvassa siis vain yksi lava kaikista seitsemästä...)

Molemmilta loppu kesken iltaa akku puhelimesta ja mun vahva veikkaus on, että syynä on tää loputon määrä selfieitä :Ddd


Iloiset Suomi-tytöt ja joku meijän uusista festari buddyistä


Empires of the Sun

David Guetta<3 ja noi valot, jotka tuolla oli käytössä oli jotain ihan uskomatonta Suomen festarivaloihin verrattuna !!
Ekan päivän artisteista mainittakoot Empire of the Sun, Calvin Harris, Sebastian Ingrosso, Will Sparks, Zedd, Nicky Romero, Showtek ja PARAS David Guetta !!

Kerran onnistuttiin eksymään toisistamme kaiken ton väenpaljouden keskellä, mutta onneks oltiin sovittu tapaamispaikka ja löydettiin lopulta toisemme. Ihanaa, että molemmat oltiin vaan mietitty "voi ei, mä joudun tanssii ja laulaa koko Guettan setin ihan yksin!!" Onneks ei kuitenkaan tarvinnut  kun vaan osa Calvin Harrisia.

Haha, no tosiaan kotimatkasta ei oo mitään kuvia koska kummankin batteries died. Menin siis A:n host-perheen luo yöksi ja voivoi! Matka ois kestänyt oikeesti about puolisen tuntia, mutta koska vähän eksyttiin tonne Brizzyn Chinatowniin aka Fortitude Valleyyn, meillä kesti yli kolme tuntia :Dd Haha, nyt jo naurattaa kun muistelee sitä ympyrää jota ollaan tallusteltu kirjaimellisesti juna-aseman ympäri (!?) ja yöllistä kävelyä juna-asemalta A:n luokse, mutta sillon lähinnä itketti ja jalkoihin sattu. Kävelinkin marissamaisesti ilman kenkiä koko matkan.

STEREOSONIC DAY 2:
Look for the day 2! (vähän ehkä huomaa että painaa eilinen...)


The Stereo wristband matched my arm candy and nails (and soul) ! Haha, ja ovelasti piilotin mun diabetesrannekkeen muiden korujen sekaan


Kello 15.45, lava 1/7 ja väkee ku pipoo


Edellisen päivän rakot sattu jalkoihin niin paljon, että vedin ihan aussina ilman kenkiä hetken tuollakin


AFROJAAACK ! Yks parhaimmista seteistä jonka oon livenä nähny ja reivannu!
























Tossa lavaa lähimmässä kasassa on siis kolme ihmistä, samoin kun oikeessa reunassa. Korkeimmassa kasassa on neljä (!) ihmistä päällekkäin! Jotenkin ne vielä onnistu tanssimaankin


No, thank YOU Afrojack <3 hahaha ja A yrittää saada turvamieheltä apua kavereiden paikantamiseen
Above & Beyond

AXWELL <3 ja muutama muukin kattomassa
Kuten sanottu, nää valot oli vähän eri luokkaa mihin oon Suomessa tottunut...

 Tokan päivän esiintyjiä oli mm. Bingo Players, Afrojack, Above and Beyond, Krewella, Nero, TJR, Stafford Brothers, Axwell ja Armin van Buuren. No tosiaan Axwell nyt ei koskaan jätä kylmäksi, mutta täytyy sanoa että päivän paras setti oli kyllä Afrojackilla! Aurinko porotti, jengi tanssi ja laulo ihan täysillä, fiilis oli hyvä ja musiikki ihan mahtavaa!

Toisena päivänä ei kyllä oltu ihan loppuun asti paikan päällä, koska molemmille iski aivan tajuton uupumus! Oli aikamoisen ihanaa päästä kotiin, ottaa kengät pois, käydä pikasuihkussa ja nukahtaa omaan sänkyyn. Oon ilmeisesti tulossa vanhaksi...

Aika paljon huomasin kyllä eroja Stereosonicin ja Suomen festareiden välillä! Ilotulitukset ja valot oli jotain ihan sanoin kuvaamatonta, ja väkimäärä oli varmaan 10-kertainen mihinkään Suomen festareihin verrattuna! Alueelta poistuminen oli kielletty kokonaan. Tai siis totta kai sai lähteä, mutta samana päivänä ei olisi ollut enää asiaa takaisin. Festarialueelle saavuttaessa laukut tarkistettiin todella tarkasti, mutta minkäänlaista ruumiintarkastusta kenellekään ei tehty. Toisin sanoen hameen alle tai paidan sisälle olisi voinut piilottaa mitä tahansa. Juomia ei saanut ostaa rahalla, vaan ensin piti jonottaa drinkkiliput ostaakseen, ja niillä sai sitten lunastaa haluamiaan virvoikkeita baaritiskiltä. Juomien myynti loppui jo klo 21.30 ja koko festivaalit päättyivät jo klo 22! Toki after partyjä olisi ollut tarjolla... Alueella ei ollut Suomen festareille tyypillisiä tavarakojuja (Stereosonicin virallisia tuotteita myyvää yhtä telttaa lukuunottamatta), ei benjihyppyjä, tikkaiden kiipeämistä, tatuointeja, lävistyksiä tms. Oltiin niiden harvojen ihmisten joukossa, joilla oli leit kaulassa! Tosin oltais voitu tehdä omaisuus niillä, koska tosi moni olis halunnut ostaa ne :D

Ja ehkä isoin ero Suomeen verrattuna: melkeen kukaan ei ollut räkäkännissä! Nojoo, oli siellä muutamia poikkeuksia, jotka pystyin heti kuvittelemaan Suomen festarikesään, mutta siis suurin osa joi vaan aikamoisen sivistyneesti. Juomavalikoimassa ei ollut lainkaan shotteja tai mitään vahvempia juomia. Siideriä (Kopperberg!), bisseä, vodka cruisereita ja vodkaa energiajuoman kanssa miksattuna -siinä koko valikoima alkoholin osalta.



Siinä kai kaikki tärkeimmät festarien osalta! Oli kyllä mahtava viikonloppu ja oon tosi kiitollinen siitä että tuli viimiset pennit Suomen tililtä sillon aikoinaan käytettyä tohon lippuun :)

Nyt tää painuis pehkuihin, että sais vihdoin tän väsymyksen pikkuhiljaa tapettua pois! Ja lupaan kirjoitella taas vähän ahkerampaan tahtiin haha.

Kommentit